Skip navigation

Biology and Geology Courtyard Infill – Western University, London, Ontario

Conceptual Design / Feasibility Study related to the enclosing of a publicly used courtyard between two University faculties. The design concept ties in the common thread of crystallization between geology and biology in the form of a space framed glass arched roof system, supported by columns of reinforced concrete with wrapping faux bamboo piers symbolizing the organic nature of Biology. Through the use of winding paths, natural materials and specialized areas of gathering, the courtyard itself provides an effective calm teaching environment conducive to the study of Biology and Geology.

Images: 

best rolex replica replica breitling watch breitling watch replica

best rolex replica replica breitling watch cartier watches replica